Produse Naturiste, Gemuri, Siropuri, Zacuste, Pateuri, Ceaiuri si plante medicinale Natural 100%

Produse Naturiste / Evenimente / Video / Certificari / Contact
Mobil: +40 745 268 947 Tel/Fax: +40  268 248 709

Produse naturiste

Produse naturale 100% - provenite din agricultura conventionala, fara aditivi alimentari.


       Suntem producatori de gemuri din toate fructele prezente in propria gradina, precum si din fructe de padure: rabarbar, prune, mure, macese, zmeura, soc, rabarbar (rubarbar), capsuni, rabarbar cu capsuni, caise, corcoduse, mere cu scortisoara, gutui; siropuri: de salcam si brad; zacuste (zacusti): cu ciuperci si zacuste (zacusti) de vinete; plante medicinale si ceaiuri uscate in uscatoare solare ecologice: frunza de urzica, flori de soc, ciubotica focului, coada soricelului, flori si frunze de paducel, flori de tei, frunze de afine, sunatoare, busuioc, telina, leustean; pateuri, salate si muraturi - toate 100% BIO.

     Produs bio - obţinut din plante, din ingrediente organice, fara a fi modificate genetic si fara sa li se fi adaugat alte produse chimice.

       Situare
       Suntem usor de gasit, Pensiunea Rozalia din Crit se afla la 1km de E60, in satul Crit la numarul 100, comuna Bunesti, judetul Brasov. Totodata, ne puteti contacta pentru comenzi pe numerele, mobil: +40 745 268 947 sau tel/fax: +40 268 248 709.

      Va invitam sa vizitati sectiunile de produse: Gemuri de casa, Siropuri, Zacuste (zacusti), Pateuri, Salate, Muraturi, Ceaiuri si plante medicinale.
 
Produse
Gemuri de casa
Siropuri
Zacuste (zacusti)
Pateuri, Salate, Muraturi
Ceaiuri si plante medicinale
Rozalia Anghel
Produse Naturiste | Evenimente | Video | Certificari | Contact
Copyright 2010 www.produse-naturiste-eco.ro. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design